A világ legjobb dolga

Hallottam már rengeteg szolgáltatásról, de ilyenről még sosem. Nekem ugyanis otthon a szekrény mélyén, a fiók alján van három régebbi iphone készülékem, amit persze annak idején, amikor lecseréltem őket eltettem, mert eladni nem volt időm és energiám, a használt kereskedésekben nem bízom, amiben pedig tudtam volna bízni az új készülék vásárlásához kötötte a telefon bevételét, így eltettem, hogy egyszer még hátha majd szükség lesz rájuk. Mindegyik tökéletesen működik egyébként, én azért cseréltem le őket, mert szükségem volt a munkám során az újabb verziókra, tehát teljesen jól működő és még értékes telefonok hevernek a fiók mélyén a nappaliban kihasználatlanul.

Amikor pedig most az egyik nagyon jó barátom nálam volt meglátta őket, és megkérdezte, hogy miért nem viszem el őket az almabazar csapatához, hiszen ők iphone felvásárlás keretén belül bevennék tőlem, át is vizsgálnák, és egy teljesen jó árat fizetnének érte, aztán ha kell fel is újítanák, hiszen szerviz tudásuk hatalmas, minden téren nagyon értenek ezekhez a telefonokhoz, aztán keresnének nekik egy új boldog gazdát. Persze rögtön azt a választ adtam, hogy nem akarok most új telefont venni, főleg nem hármat, de a barátom rögtön rá is vágta, hogy náluk ez nem kikötés, bevesznek önállóan is használt iphone készüléket.

Több se kellett, másnap fel is kerestem őket, és bizony tényleg igaz, hogy egy ilyen fantasztikus csapat, korrekt hozzáállással és hihetetlen jó kommunikációval, korrekt árakon dolgozik a piacon. Mindhárom telefont beadtam hozzájuk, és tudom, hogy az egyiknek már találtak is egy új gazdát egy fiatal tini fiú személyében, aki nagyon örült az új készülékének, az első telefonjának. Hihetetlen jó dolgot csinál ez a kis csapat, mindenkinek csak ajánlani tudom őket, akár használt telefon vásárlásra is, ami a mai világban igen ritka.