Amikor minden stimmel, de valahogy mégsem

Van egy saját vállalkozásom, ahol termékeket árulok igényes magánszemélyeknek. Nem egy túlságosan elterjedt termékről van szó, de ismerik az emberek és igen nagy igény van rá. A konkurensek száma ezáltal nem túl sok, de van azért jó pár belőlük. Az elején azzal foglalkoztam leginkább, hogy sokfajta termékem legyen és legyen egy olyan kínálat, amiben mindenki meg fogja találni a maga számítását.

Majd, amikor ezt elértem elkezdtem azon dolgozni, hogy minél több rendelésem legyen. Ez az elején egészen jól ment, de hamar rá kellett jönnöm, hogyha csak hirdetésből szerzek vevőket, akkor nagyon kevés lesz a profit. Ezért elkezdtem utána járni a neten, hogy mások ezt hogyan csinálják. Így találtam rá a prémium linképítés tevékenységére, ami nélkül manapság már nem lehet modern webshopnak létezni sem. Legalábbis bizton állíthatom, hogy nem érdemes.

A PWK csapatát bíztam meg vele, mert kiderült, hogy több számomra is szimpatikus oldal esetében is ők csinálják és ez igencsak jó ajánlólevél volt számomra is, hiszen, ha ott sikerült, akkor nálunk is fog.

Bele is vágtunk a munkába. Bár értettem, hogy mi fog történni azért ez az egész nekem picit bonyolult volt. Szerencsémre minden elmondtak nekem, és teljesen átláthatóvá tették a folyamatokat. Sőt a riportok alapján mindig pontosan tudtam, hogy mi történik és mi fog történni a jövőben. Így tudtam vele számolni, hogy mikor, mit erősítünk és rá tudtam menni én is a marketing más területeire. Egy év elteltével még mindig csináljuk a folyamatot, de már azért, mert tudom, hogy nagyon megéri. Rengeteg rendelést hozott és a profit sokkal több, mint amit bele tettem, így tovább tudtam bővíteni a termék palettát és most azt erősítjük linkekkel.