Dönts felelősségteljesen

Az ember manapság már jobban jár, hogy ha nem helyre próbálja hozni az elromlott egészségét, hanem még az előtt, preventív jelleggel gondolkodik róla, mint hogy bármilyen nemű baj vagy probléma ütné fel a fejét. Egyre több ember figyel oda a táplálkozására és a mozgásra, aminek hatásaként azt várják, hogy egészségük ne legyen veszélyben, folyamatosan teljesítsen az immunrendszerük és az orvost még csak hírből se ismerjék. Persze azért manapság már sajnos árnyaltabb a dolog. Régen ugyanis elég volt figyelni arra, hogy az ember mit eszik és mikor, na és persze hogy mennyit, manapság azonban már az alapanyagok minőségéig vissza kell nyúlni, amit ma még kevés ember hisz el és kevés ember tud megtenni.

Én is igyekszem minden erőmmel odafigyelni arra, hogy a család számára miből és milyen ételek kerülnek az asztalra. Persze nem mondhatom, hogy mindig és minden körülmények között meg tudom oldani hogy csak egészséges és tartósítószer, érlelőszer és egyéb adalékanyagmentes ételek legyenek az asztalon, de arra mindig igyekszek odafigyelni, hogy a saját főztöm mindig minőségi és biztonságos alapanyagokból kerüljenek a tányérra. Én például külön odafigyelek már arra is, hogy antibiotikum mentes lazac legyen a karácsonyi tányérokon, hiszen hiába egészséges az étel, hogy ha az alapanyag már nem sorolható a minőségi termékek közé.

Persze ehhez meg kell találni azokat a beszállítókat és helyeket ahol az ember szívesen és biztonsággal tud vásárolni. Nekem például a tengeri herkentyűk tekintetében maximálisan ilyen az oceanfood.hu csapatának kínálata, hiszen ellenőrzött és biztos alapanyagokat kapok a rendelésem végén, ráadásul gyorsan és iszonyatosan könnyen. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha tengeri alapanyag vásárlás kapcsán van szüksége biztos alapanyagra, akkor csak és kizárólag az Oceanfood csapatát válassza. Muszáj felelősségteljesen döntenünk, mert sajnos az egészségünket csak mi tudjuk megvédeni, senki más.