A férjem legnagyobb vágya

Amikor mi eldöntöttük a férjemmel, hogy kertes házba fogunk költözni persze nekem is megjelent a szemem előtt az a gyönyörű kép, ahogy a fárasztó nap és a munka után egy pohár sörrel vagy borral kiülünk és csak nézzük a csillagokat és beszélgetünk a kertben. Persze ez aztán nem pontosan így alakul, ugyanis hihetetlen sok munka és feladat van egy ilyen kertes házban. Nem véletlen, hogy már nem egy ismerősöm adta végül mégis el a házat, és ment emeletesbe. Azt mondta, hogy ott biztosan nem érik meglepetések. Hazamegy és tudja jól, hogy mit tud megtenni és mennyit tud pihenni. Egy kertes ház azonban még akkor is bőven tartogat meglepetéseket, hogy ha az ember szinte mindenre fel van készülve. Nekünk iszonyatosan sok dolog be van osztva és szinte pontosan tudjuk, hogy mikor kinek milyen feladata van, így van egy rendszer és minimalizálni tudjuk a meglepetések erejét. Természetesen a feladat nem lesz kevesebb, csak jól beosztható és tervezhető.

Az én férjem azonban mindig kitalál valami új dolgot, és hát persze így új feladatokat is, melyekhez új eszközök kellenek. Hála a jó égnek már rátaláltunk a fabrikshop.hu oldalára, ahol iszonyatosan sok barkács termék van nagyon jó áron kínálatban. Ezek az eszközök és gépek nem feltétlenül amatőr felhasználók kezébe készültek, de hát hol van az megírva, hogy csak profi szakemberek vehetnek ilyen termékeket?

Mi a legutóbb például egy új barátot szereztünk a férjemnek egy magasnyomású mosó személyében, hiszen már annyira nyaggatott és rágta a fülemet, hogy neki mindenképpen szüksége van egy ilyen gépre, hogy megrendeltem egyet szülinapjára. Persze a pontos kiválasztásban a fabrikshop munkatársa segített. Azt kell mondjam, hogy tökéletesen sikerült a meglepetés, hiszen a férjem már el is felejtette, hogy ezt valaha véletlen is megemlítette nekem. Öröm hogy meglepetést tudtam okozni neki, mert a közel tíz év együtt töltött idő alatt szinte egyszer sem sikerült ez számomra.