Ha egy jó csapat kell

Rengetegen kérdezték tőlem mostanában, hogy nincs-e problémám a telefonommal. Nem tört-e be soha a kijelzője, vagy épp nem ment-e tönkre az akkumulátor, esetleg bármelyik gomb? A válaszom mindenkinek kicsit értetlen arccal, hogy dehogynem! Nagyon sokat, mondhatni rengeteget használom például a telefonomat. Rengeteg információ, adat van rajta, ezen bonyolítom az email forgalmamat, ezen beszélem meg az új időpontokat, módosítom számtalan alkalommal a meglévőket, tehát egy szó mint száz, nagyon sokat forgatom akár egy nap alatt is a telefonomat.

Nekem iphonom van, mert szeretem. Kényelmes, gyors, megbízható a használata, és rendkívül jól kommunikál a laptopommal, amit egyik másik márka sem tud. Igazából ez a nagy titka annak, hogy ezeket a termékeket használom. A könnyű kezelhetőség és a lustáknak kifejlesztett kommunikálás, vagyis szinkronizálás. Imádom, hogy nem kell csinálnom semmit, csak jól beállítani a telefont és a laptopot és már kész is, önmagától szinkronizál, nekem hozzá se kell nyúlni.

Hogy törtem-e kijelzőt? Persze, nem is egyszer, hiszen a készülék egyik hibája, hogy nagyon könnyen kicsúszik az ember kezéből, cserébe nagyon könnyen törik is a kijelzője. Azonnal teljes pókhálósra, ahogyan azt kell. Viszont, ha az embernek van egy jó kis iphone szerviz csapat, akihez fordulhat, ha baj van, akik könnyen és gyorsan megoldják a problémáját, és még horror összegeket se kérnek el érte, akkor nem igazán okoz egy-egy baleset akkora maradandó élményt az ember számára. Ha kell egy jó csapat, őket bármikor, bárkinek igazán nyugodt szívvel tudom ajánlani, mert mindamellett, hogy nagyon jól dolgoznak, hihetetlen rugalmasak és kedvesek is. Keresse fel őket, akinek szervíz szolgáltatásra van szüksége, biztosan nem fog bennük csalódni! A tökéletes munkát végzik, rekordidő alatt.